Miben más az IMT© az átlagos moduláris rendszerekhez képest?

A moduláris rendszerek segítségével elkészített szoftvereket úgy kell elképzelni, mint egy előre gyártott elemekből felépített irodaházat. Az ilyen szoftverek szinte mindegyike olyan kész
modulokat használ, amelyek egy-egy jelentősebb részfeladat elvégzésére komplett megoldást kínál. Az irodaház példájában ez egy teljes épületszárnyat jelent, ami olyan, amilyen.

Vagyis a cég működését kell hozzáilleszteni a szoftver tudásához, ami olyan, mint amikor a gombhoz vesszük a kabátot.

Az IMT© ezzel szemben úgynevezett alacsony szintű modulokat használ, amelyek sokkal kisebb egységek a szokásosnál. Ez az irodaház példájánál maradva azt jelenti, hogy ha valaki szeretne kialakítani egy olyan épületszárnyat, ami az ő működéséhez illeszkedik, akkor azt nem kell a nulláról kifejlesztetnie. Mert sok előre gyártott fal, ajtó, ablak, lift,… a rendelkezésére áll, (mint IMT© ASM – Alacsony Szintű Modul) azokat csak megfelelően össze kell illeszteni. Csupán a valóban speciális igényekre kell egyedi megoldásrészt fejleszteni.

Mindezzel  működését tekintve – teljesen egyedi rendszerek fejleszthetők ki úgy, hogy a kifejlesztéshez szükséges idő és pénz a szokásos töredéke is lehet.

Kérje ingyenes felmérésünket!