IMT© – Illeszkedő Moduláris Technológia

Az IMT© alapelve az, hogy a nagyon komplex és teljesen egyedi rendszerek is felépíthetőek speciális elvek szerint megtervezett alapvető építőkövekből. Ezzel a módszerrel megfelelő tervezés esetén úgy alakítható ki teljesen egyedi rendszer, hogy abból csak bizonyos részeket kell teljesen nulláról indulva kifejleszteni.
Az így kialakított építőkövek használata számos előnnyel jár, a rendszer használhatósága, skálázhatósága, a biztonság, és ár-érték arány tekintetében.A megrendelő szempontjából ezek közül a legfontosabbak:

  • A kifejlesztéshez és a bevezetéshez szükséges idő drasztikus mértékben lecsökken.
  • A fejlesztés költsége lényegesen kevesebb lesz.

A felhasználók szempontjából:

  • A rendszer felhasználói felületei átláthatóak, könnyen tanulhatóak és ahol lehetséges, ott azonos szisztéma szerint épülnek fel.
  • Az egyes felhasználók mind adat mind pedig felhasználói felület szintű konfigurálható hozzáférési jogosultsággal rendelkeznek.
  • Az egyes részegségek bevezetése történhet modulonként is, vagyis egy új rendszer bevezetése folyamatosan történik. Ez lehetővé teszi a folyamatos és gördülékeny átállást a meglévő munkamódszerről az újra.

A felmérés időszakában munkatársaink az IMT elveinek a figyelembe vételével ingyenesen feltérképezik az Ön munkahelyének a munkafolyamatait, és megoldási javaslatot adnak az egyes munkafázisok számítógépes támogatásával kapcsolatban.

Bővebb tájékoztatásért kérje ingyenes felmérésünket!

Lásd még.: Miben más az IMT© az átlagos moduláris rendszerekhez képest?