Hol kezdjem?

Manapság komoly vállalkozás már aligha lehet meg megfelelő számítástechnikai háttér nélkül.

A gyakorlatban ez sajnos sokszor csupán annyit jelent, hogy egy vagy több Excel fájl, esetleg valamelyik munkatárs ismerősének az ismerőse által írt nagyjából használható, de a korlátait már régen túllépő programmal próbálják kezelni az egyre növekvő igényeket. Ez ideig-óráig működik is, de a nem megfelelően megtervezett rendszerek előbb-utóbb törvényszerűen összeomlanak. Ez egyszerűbb esetben csupán annyit jelent, hogy elvesznek vagy érthetetlen módon megváltoznak bizonyos lényeges adatok, de a cég alapvetően működőképes marad. Súlyosabb esetben akár a cég működőképessége is veszélybe kerülhet.

Mit tehet Ön, hogy ez ne következzen be?

Először is keressen fel legalább két-három olyan céget, akik egyedi rendszerek kifejlesztésével foglalkoznak, és kérje ingyenes felmérésüket! A felmérés eredményeképpen Ön birtokába kerül azon információknak, amelyek megmutatják az Ön munkahelyére / munkamódszerére vonatkozó kritikus pontokat.

Ez alapján fel kell állítania egy prioritási listát az elvégzendő teendőkről.

Mindezek nélkül csupán egy újabb szöggel-kalapáccsal összetákolt rendszer birtokosa lesz, amely legkésőbb néhány év múlva még nagyobb problémát fog jelenteni, mint a jelenlegi.

Kérje ingyenes felmérésünket!