Ahogy most csinálják, az nagyjából jó, de…

A vállalkozások döntő többsége nem új a piacon, hanem rendelkezik valamilyen múlttal. Ennek megfelelően vannak bejáratott munkamódszereik, mind a tényleges munkafolyamatok, mind pedig az adminisztráció területén. A legtöbb vállalkozás már használ is valamilyen szintű számítógépes támogatást, de azok a legritkább esetben olyanok, amilyeneknek lenniük kellene.
Az egyik legtipikusabb eset az, hogy egy cég vagy szervezet használ egy vagy több számítógépes rendszert, a fenti rendszerek azonban minimum két nagy hiányossággal rendelkeznek:

  • A használt rendszer nem, vagy csak részben az adott cég folyamatainak a kezelésére készült, ezért aztán nem is kezeli azokat olyan szinten, ahogyan az elvárható lenne.
  • Több különböző rendszert használnak, amelyek azonban nem, vagy csak nagyon korlátozott módon képesek együttműködni egymással.

Az általunk fejlesztett egyedi rendszerek egyik előnye, hogy segítségükkel úgy tudunk áttérni a jelenlegi rendszerekről új, egyedi rendszerekre, hogy az a lehető legkisebb kellemetlenséggel jár.

Kérje ingyenes felmérésünket!